LIYANA
Diary About Taggie Links
Welcome Strangers !
Welcome Fellas! Reading and following are allowed but Copying and Spamming are not allowed :) be nice if not want to killed by White Witch from Narnia.

study plus kau. apee tuhh?
Thursday, October 6, 2011 | 2:32 AM | 0 comments

salam.

yana ta studyy lagihh. warrrggghhhh!! ecokk na exam akaun weyhh!! *ni laa kes budakk malas blajaa* cehhh. biasee laa tu. kadang kadang orang lain pun buat macam tu gak. ecok na exam. baru laa na bukak buku sane sini. #menggelabah bilee ngah jawab paper. termenung sane termenung sini. pandang kat dinding, kat pintu kelas, kat lantai, kat kasut orang, kat muke cikgu, kat mukee kawan kawan, then senyum senyum. #dalam hatii jawapan yang nih ape?? jawapan tuh ape?? hahahaha. lek lek. macam ta biase. ape? ape? ape? selalu study? haaaaa. kalau da study baguss laa. sekarang aku cite pasal aku yang malaz study da sekarang nih. so, kau DIAM!! relaks relaks. jangan laa nangisss. alololo. hahahah. macam cikgu biasee cakap #jangan honey moon, honey moon time form 4 nih. belajar rajin rajin.cikgu tak de na tolong korang nanti. kan? kan? kan? betol tak cikgu selalu ckp mcm tuh?

haaaaaaaaa??? tak deeee?? tipuu lettewww. mehh aku na cakap dengan cikgu kau cikit *berlakon jeh tuh. jangan percaye* da, da, da. aku tak nak citee pasal nih daa. mrajokk dengan korang. wuwuwuw *over jeh lebih*

korangg!!! na dgar tak?? haaaa? tak na?
tadeeeee3, dengar sini mehh2. rapat2 cikit.
chop, chop. bro2 jaohhhhhhhhhhhhhhh k.
girl2 jehhhh. hahahaha.

tadaaaaa!
jangan tengok lame lame. hahahaha. haaa? ape3? bukann. ni bukan gambar yana. *kalau yee pon simpan dalam fon jeh* haha. actually letak gambar nih na bagi tau yang, yang, yang, yang.






















































































yana sayang die sangat, sangat, sangat.

sape? yana sayang sape erk? yana sayang ariff adiel hakkim bin jamiauddin laa. betol ke ejaan tuh. kalau salah jangan marah *cehh. name pakwe sendiri pon ta ingt ke yana oi* ta de sapee bolee gantii diaa. hanyaa die. winkwink *berkilau kilau da mate yana* rindu punye pasal dekat die. tapi tak nak bagi tau. sebab nanti die perasan. awak dengar tak saye cakap awak perasan. hahaha.
sayang..
miss you very much. no one can replace you in my life. I only have your life. liyana binti marzuki janji tak nak sakit kan hati die lagi dan ariff adiel hakkim bin jamiauddin pon janji tak nak sakit kan hati yana lagi.

*cam keling aku cakap* korang jealous? hahaha. padan mukee. senang jeh. tutup muke. then, teros blaa. aiyokk. *yana jahat ary nih* tapeee, tapee, tapee. raya tahun depan mintak maaf laa. hahaha. #bapakk lamee ohh. alololo, sajee jeh laa. senyum ckit. tak senyumm pon?? *ok yana gedikk. -____-

ok daa. korang nmpak jam kat situu? pkol brapee erk? ta jumpeeeee? memang tak de pon sebenarnye. hahaha. yana ta mandii lagihh haa. na mandi wangi2 nih. haha. *perasan jap* ok choww.

i see u when i see u.

« Older posts |